Forskning og donationer

Der er gjort store fremskridt siden den videnskabelige opdagelse af, at en mutation i ATP1A3-genet forårsager AHC i cirka 80 % af tilfældene. Med opdagelsen blev et symposium for ATP1A3-relaterede sygdomme født. Symposiet samler videnskabsmænd, klinikere og patientforeninger for at diskutere genet, præsentere forskningsfremskridt, forbedre livskvaliteten for patienter og planlægge ny forskning.

Det 11. ATP1A3 in Disease Symposium blev afholdt i Chicago sidste år på Northwestern University Feinberg School of Medicine. Lær mere her: https://ahckids.org/2023-atp1a3-symposium-in-chicago-summarized/

Vi ser frem til dette års ATP1A3 Symposium den 14.-15. november 2024 på Espai Modernista Sant Pau i Barcelona, ​​Spanien. Lær mere her: https://www.atp1a3-disease-symposium.org/

Forskning er afgørende for enhver sygdom og presserende for AHC- og ATP1A3-relaterede sygdomme. Hjælp os med at finde effektive behandlinger og en kur til at afslutte AHC ved at støtte vores nuværende og fremtidige forskningsprojekter ved at donere her:

Bankoverførsel til konto 0524-0000240191 eller Mobilepay 4053VV

Alle beløb modtages med største taknemlighed

 

Ønsker du at blive medlem af AHC-foreningen, kan det ske ved at sende
en e-mail til Suffiam@gmail.com med navn og adresse, samt indbetale kontingentet på 100 kr pr. medlemskab

til konto nummer 0524-0000240191
Alle interesserede kan optages som medlem af foreningen.